Logo 1.png

ALGEMENE VOORWAARDEN

Waarborg

U betaald een borg van 75 euro bij aankomst, aan de beheerder, per bungalowtent. U krijgt uw borg terug bij vertrek, indien de bungalowtent in goede staat en zonder schade wordt teruggegeven. Proficamp zorgt ervoor dat uw bungalowtent aan u in zeer nette staat wordt overhandigd, wij vragen u als gast dan ook deze in nette staat terug te geven, bij vertrek.

 

Eindschoonmaak

Bungalowtenten: verplichte eindschoonmaak, u betaald 30 euro (ter plaatse).

 

Algemene kosten

Wij rekenen 25 euro per boeking

Wijzigingen in de boeking: indien mogelijk kan u steeds gratis wijzigen

U betaalt per accommodatie, niet per persoon

In alle bungalowtenten is roken niet toegestaan!

Huisdieren zijn van harte welkom bij Proficamp, u betaald hiervoor 6 euro per nacht per huisdier (max. 2 per tent)

 

Aankomst

Check-in op dag van aankomst is tussen 16u en 19u

 

Vertrek

Check-out op dag van vertrek is voor 10u

 

Betalingen

Na ontvangst van onze bevestiging dient u binnen 2 weken (14 dagen) 35% van de totale huursom te voldoen met een minimum van 125 euro. Het resterend bedrag dient u uiterlijk 8 weken voor aankomst te voldoen.

Bij reservering 8 weken voor aankomst dient u de volledig som onmiddellijk te voldoen (binnen 48 uur).

Bij niet-tijdige betaling heeft Proficamp het recht, na herinnering aan u, de reservering te annuleren en 25% van uw huurbedrag, met een minimum van 125 euro, in te houden als annuleringskosten ten laste van de hoofdboeker.

De hoofdboeker is aansprakelijk voor alle kosten die gepaard gaan bij het niet naleven van de voorwaarden bij het huren van een bungalowtent van Proficamp.

 

Aansprakelijkheid

Proficamp is nooit aansprakelijk voor:

Schade en/of letsel ontstaan tijdens Uw verblijf in één van de aangeboden accommodaties

Schade en/of letsel ontstaan tijdens Uw reis naar of komende van onze bestemmingen

Schade en/of letsel ontstaan tijdens Uw deelname aan activiteiten tijdens Uw reis

Verlies en/of schade en/of beschadiging van Uw persoonlijke eigendommen en geld

Telefonische en mondelinge verstrekte inlichtingen

 

Annuleren

Annuleren kan enkel schriftelijk of via email. Hieraan zijn helaas annuleringskosten verbonden:

Tot 8 weken voor aankomst = 25% van de totale huursom, met een minimum van 125 euro

Tussen 8 weken en 4 weken voor aankomst = 50% van de totale huursom

Tussen 4 weken en dag van aankomst = 100% van de totale huursom

 

Klachten

Wij doen er alles aan om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, uw tevredenheid is zeer belangrijk voor ons, dit trachten wij te bereiken door een goede service aan te bieden. Jammer genoeg kunnen sommige zaken verkeerd lopen of niet helemaal naar wens zijn, aarzel dan niet dit aan ons te melden. In de eerste plaats kan dit aan de beheerder op uw bestemming worden gemeld, maar wordt uw klacht echter niet naar wens opgelost, aarzel dan niet Proficamp te contacteren via e-mail of per brief. Wij zullen dan ons uiterste best doen uw klacht met veel aandacht door te nemen, iedere klacht nemen wij serieus, dit kan ons helpen onze service in de toekomst te verbeteren en u aan te tonen dat Proficamp uw vertrouwen waard is.

Bevestiging boeking

Bij het aangaan van een boeking via het online boekingsformulier, per mail of telefonisch ontvangt u binnen 3 werkdagen bevestiging van Proficamp, uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid van uw geboekte bungalowtent.

 

Boeking bindend

Wij wijzen u erop dat, geldend de wettelijke voorwaarden in de reissector, een reservering via internet voor de boeker bindend is zodra u online uw akkoord heeft gegeven voor boeking. U kunt bij een boeking, via het online boekingsformulier of per mail, dus niet kosteloos van de reis afzien. Hierbij valt u terug op de geldende Proficamp annuleringsvoorwaarden. Let op: een reservering 'in aanvraag' is niet vrijblijvend, maar ook bindend. Voor informatie aanvragen dient u dus het contactformulier in te vullen.

  

Disclaimer website

Proficamp besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet altijd worden voorkomen. Proficamp is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodatie op deze site zijn zo nauwkeurig mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van de accommodatie en de omgeving ter plaatse. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke accommodatie of bestemming niet is afgebeeld.

 

Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle beschreven faciliteiten ten allen tijde geopend of beschikbaar zijn. Dit geldt ook voor de juistheid van vermelde prijzen van deze faciliteiten, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom.

 

Proficamp behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website.